søndag den 28. august 2011

Gratis 3D animations og model software


Dette er et stykke gratis software som Fotoringen varmt kan anbefale. 3DCrafter er et real-time 3D model og animations værktøj, der indeholder en intuitiv drag-and-drop tilgang til 3D-modellering.

Komplekse modeller kan konstrueres fra simple 3D-primitiver, eller skabes ved hjælp af 3DCrafter facon Building Tools. Modelleringsværktøjer er forudsat at deformere, forme og male 3D-figurer.

Oprettelse af en animeret scene er lige så simpelt som at placere figurer i din scene for hvert tidspunkt i din animation. 3DCrafter vil sikre, at animationen kører glat. Din animation kan blive styrket gennem et billede ad gangen, set i real-time, eller optaget som Video (AVI) fil, så du kan distribuere dit værk.

Tool roll-up grupper giver dig mulighed for at tilpasse 3DCrafter grænseflade, således at kun de elementer, du bruger hyppigst, er synlige. Og hvis du har brug for adgang til en mindre hyppigt anvendte funktion, værktøjet roll-up er altid kun et klik væk.

Standardversionen af 3DCrafter er et fuldt funktionelt produkt og leveres som freeware. Opgraderinger er tilgængelige for dem, der ønsker ekstra funktioner enten til spil-udvikling eller for at lave foto-realistiske billeder.

Her det direkte link…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar