torsdag den 25. august 2011

Hvem er denne Tim Cook?


I Apple har det længe været planen, at økonomichefen Tim Cook skulle overtage, hvis Steve Jobs ikke kom tilbage i chefstolen.

Hvem er denne Tim Cook?

Tim Cook er født i Alabama i 1960, og han har været i Apple siden 1998 – et år efter at Steve Jobs trådte til som øverste chef. Tim Cook er kendt som et ”operationelt geni”, og han får en stor del af æren for at Apple i dag har produkter som iPad og MacBook Air. Han er uddannet industriel ingeniør, og var før ansættelsen i Apple ansat i Compaq og siden hen 12 år i IBM.

Tim Cook var sammen med Steve Jobs manden bag Apples redning tilbage i 1997, og han har været tæt på lanceringerne af alle de nye koncepter, som de sidste knap 15 år har præget ikke bare Apple men hele IT-industrien.

Umiddelbart vil ingen sikkert bemærke forskellen, da Steve Jobs som bestyrelsesformand stadig vil have en afgørende betydning eller mening om retningen for Apple.

På sigt vil ledelsesstilen sikkert ændres en anelse, til noget man sikkert har set før hos andre virksomheder.

Under alle omstændigheder må det være en udfordring at overtage ”faklen” for en så stor personlighed og skaberen af den helt specielle Apple-ånd.

Se filmen her..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar