tirsdag den 30. august 2011

Pinnacle Studio HD Ver.15 Ultimate Collection


Dette er et sublimt værktøj til at skabe videofilm!

Pinnacle Studio 15 Video Editing HD Ultimate – make movies like a pro!

- Brugervenlig videoredigering
- Hurtigt og effektivt
- Over 2400 effekter, titler og forvandlinger


Direkte link til Pinnacle Studio HD Ver.15 Ultimate Collection til kr. 899,-

Studio v.15 gør det nemmere end nogensinde at arbejde med forskellige videoformater.

Med Pinnacle Studio Ultimate version 15 kan du udnytte den seneste HD videoteknologi inklusiv Blu-ray og AVCHD. Den helt nyt Pinnacle Montage temabaseret redigering er designet af professionelle producenter og artister og giver dig enestående muligheder.

Du skal bare hente dine videoer og billeder for at se dit show og nyde, at dit indhold bliver komplet med multilagseffekter, animeret grafik, titler, og HD lyd i ægte Hollywood stil!

Rediger og finpoler lige som du ønsker med dette forbedrede interface. Når du er færdig, kan du arkivere dine videominder og dele dem med omverdenen på youTube eller nyde nyde dit mesterværk på DVD og transportable enheder.

Softwaren inkluderer professionelle værktøjer til at skabe underholdende titler, farvemønstre, lys- og specialeffekter, samt ”Chroma-key” en grøn baggrund der tillader at du selv kan vælge baggrund.

Du vil nyde hurtig ydeevne med det populære AVCHD format (bruges i de fleste videokameraer og digitale still kameraer), H.265-formater og mere.

Der er ikke lang vej til den ultimative video oplevelse!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar