mandag den 5. september 2011

Dell Inspiron 410 TD til kr. 5.885,-


Opgrader dit tv med denne All-In-One-underholdningsløsning. Inspiron 410 TD har et Blu-ray Disc™-drev og dedikeret grafikkort, der gør underholdningen endnu bedre, samt funktioner, der dækker dit daglige computerbehov.

Se dine foretrukne Blu-ray-film og tv-serier online fra din behagelige sofa, Surf på nettet, og få vist medier direkte på dit tv eller PC skærm. Opbevar dine familiefotos, film, din musik og meget mere på ét sted med en stor harddisk, her på 0,5 TB

Med et pladsbesparende design på 8" x 8" kan denne Inspiron™ stå hvor som helst i hjemmet. Det er en pc med fuld funktionalitet, der er bærbar nok til at flytte fra rum til rum, alt efter familiens behov.

Underholdningsløsning til hjemmet
Inspiron Zino HD leverer timevis af multimedieunderholdning til hele familien.

Stream film og meget mere
Slut Zino HD til dit tv, og transformér dit underholdningscenter med streamede film fra din behagelige sofa. Og nyd en utrolig billedkvalitet med den valgfri Blu-ray-afspiller

Opret forbindelse
Med 4 USB 2.0-porte, en 4-in-1-mediekortlæser, en HDMI 1.3-tilslutning og tilgængelige trådløse 802.11n-tilslutningsmuligheder er du klar til at oprette forbindelse til din digitale verden (kræver trådløst netværk)

Kræfter i overskud
Lad dig ikke narre af det kompakte design: Inspiron Zino HD er propfyldt med kraftfulde funktioner, der opfylder familiens daglige computerbehov og trang til underholdning.

Processor
Hurtig Quad Core-processor til utrolig ydeevne i spil, programmer og multimedier

Operativsystem
Leveres med med Original Windows® 7 Home Premium 64-Bit

Grafikkort
Oplev problemfri HD-visning med op til 1 GB dedikeret ATI Mobility Radeon HD 5450-grafikkort

Storage
Med muligheder for harddiskkapacitet på op til 1 TB kan du nemt håndtere og se billeder og videoer (NB! Denne leveres med 0,5TB). To eSATA-porte gør det også hurtigt og nemt at tilslutte en ekstern harddisk.


Højt og tydeligt
Lad dig rive med af krystalklar lyd med integreret 2.1 High Definition-lyd og THX 7.1-lyd

Leveres her i farverne sort, blå og rød rød med trådløs mus og tastatur.

Direkte link til sort

Direkte link til blå

Direkte link til rød

Se filmen her...






Ingen kommentarer:

Send en kommentar