torsdag den 1. september 2011

NYHED! - Fujifilm FinePix X10


Så fik Fujifilm X100 en ”lillebror”. Der har været talt meget om det her på det seneste og alle har ventet i spænding. Jo man havde hørt hvad ”barnet” skulle hedde ”Fujifilm FinePix X10”. Men at sige at det er en ”lillebror” er en fejl. Den minder mest af alt om noget man kun før har set hos Leica.

Fujifilm er stolte af at annoncere tilføjelsen af et nyt high-end kompakt kamera, til deres linje af kameraprodukter. X10 bliver frigivet til salg i slutningen af i år, der tales sent efterår.

X10 er udstyret med en stor 2 / 3 "12-megapixels EXR-CMOS-sensor og en high-definition F2.0 vidvinkel og F2.8 teleobjektiv fra Fujinon med 4x manuel zoom (28-112mm).




X10 er et meget avanceret kompaktkamera med specifikationer, der følger i fodsporene på den multiprisbelønnede Fujifilm FinePix X100 (udgivet i marts 2011): det ultimative i raffineret design, komponenter, funktioner og specifikation. Med en lys optisk zoom søger med en bred betragtningsvinkel, X10 giver brugerne mulighed for at nyde fornøjelsen af fotografering via en traditionel søger.

Grundighed, i design og sans for detaljer er tydelig, så snart man står med X10. En nyudviklet F2.0 vidvinkel- og F2.8 teleobjektiv, fra FUJINON med 4x manuel zoom.

Med en nyudviklet optisk billedstabilisering mekanisme, kan du være sikker på, at enhver objektivafvigelse holdes på et absolut minimum og billedopløsningen er maksimeret.

Objektivet er i stand til at tage super-makro skud så tæt på som 1 cm. Denne funktion kan også kombineres med 7-bladet blænde til at levere en fantastisk soft-focus effekt perfekte til at skyde portrætter ved hjælp af tele zoom.

Nyudviklet store 2/3" 12-megapixels EXR-CMOS-sensor og avanceret EXR Processor! Plus en 49-punkts matrix kontrast AF, der giver høj hastighed og høj præcision i autofokus mode.

Med sin super hurtige udløserknap med en forsinkelse på ca. 0,01 sekund, kan X10 fange selv den mest flygtige af fotomuligheder. Og det er også værd at nævne, at det har best-in-class 1080p Full HD-film mode.

X10’s elegante design er ”arvet” og udseendet og fornemmelsen af X100, er altid nærværende. Selve huset er let, og udført i en trykstøbt magnesium legering.

Så her er lidt data…

•4x optisk zoom Med Fujifilms nye Intelligent Digital 2x telezoom teknologi, fordobling af tele-egenskaber og giver op til en 8x zoom

•Diverse manuelle optagefunktioner , som kan vælges i henhold til scene type (Program / blændeprioritet / lukkerhastighedsprioritet / Manuel)

•Power opstart inden for ca. 0,8 sekunder ved hjælp af tænd / sluk kontakt indbygget i objektivet ring (skal være i Quick Start-tilstand) perfekt til at opfange eventuelle uventede fotomuligheder

•Motion Panorama 360 til problemfri 360-graders panorama-optagelser

•Manual pop-up blitz med en rækkevidde på 7 meter

•Høj kontrast og bred betragtningsvinkel-angle 2,8 "460K dot Høj kontrast LCD-skærm , der giver flot udsigt-evne, selvom du er udendørs i stærkt sollys

•Elektronisk horisonten nivellering kontrollere at kameraet holdes på det niveau man ønsker, og et histogram display sikre kontrol over billederne

•Fire forskellige auto funktioner for eksponering, ISO-følsomhed, dynamikområde og film simulation

•RAW-optagelse og i-kamera RAW-behandling (plus SilkyPix RAW konvertering software leveres in-box)

Premium Accessory Line-up

•RETRO læder taske - Sort

• Modlysblænde i præcision fræset metal.

• TTL-flash, kompatibel med Fujifilms EF-20 og EF-42

Mere følger snart….

Ingen kommentarer:

Send en kommentar