fredag den 23. september 2011

NYHED! - Nikon V1 og Nikon J1 - Which? first look review


Nikon har netop vist to helt nye kompakte systemkameraer. Begge er uden spejl og har en opløsning på 10 MP. V1 er med digital søger, J1 er uden. Begge understøtter naturligvis Full HD i videoformat. Denne annoncering kommer kun få uger efter at topledelsen hos Nikon havde oplyst at Nikon ikke ønskede at gå ind i markedet for kompakte spejlløse systemkameraer, eller skulle de have sagt high-end kompakte system kameraer?

Her bør man nok se en smule mere på de to som kameraer, for at forstå hvor i markedet man vil finde dem. Begge kameraer anvender den samme sensor på 10 MP, og er klart den mindste sensor at finde i et kompakt systemkamera. Selve design, layout og menuer virker her som de kommer til at placere sig lige over high-end kompaktkameraer eller ved siden af dem.

Som det også ses i den lille video, er en del at tilbehøret på koncept niveau, men det bliver spændene af følge. Begge kameraer tager forrygende billeder og video, efter hvad vi har set.. Så er dette et helt nyt segment? Noget kunne tyde på det.

Se filmen her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar