fredag den 28. oktober 2011

Canon PowerShot G12



PowerShot G12 giver fantastiske billeder med HS System og et førsteklasses Canon-vidvinkelobjektiv. Fuldstændig manuel tilstand, RAW, Front Dial og valgfri objektivfilteradapter giver mulighed for professionelle niveauer af kontrol.

Features

HS System
10 MP CCD-præcisionssensor
28 mm, 5x zoomobjektiv, Hybrid IS
7,0 cm (2,8") LCD-skærm med variabel vinkel, Electronic Level og OVF
Front Dial, fuld manuel kontrol og RAW
HD-film, HDMI
Højt dynamikområde
Smart Auto
Optagelse med flere aspekter
Omfattende tilbehørssystem

Standarden

HS System med høj følsomhed 10 MP CCD og DIGIC 4
HS System er en kraftfuld kombination af højfølsom sensor og DIGIC 4-processor – og giver fremragende optagelsesmuligheder i svag belysning. En højere ISO reducerer behovet for flash og giver mulighed for kortere lukkertider for at reducere slør, når motivet er i bevægelse.

28 mm, 5x zoomobjektiv med Hybrid IS
Et ægte Canon-objektiv af høj kvalitet, som dækker 28-140 mm (35 mm ækvivalent), giver fleksibilitet og skarphed. Den optiske billedstabilisator korrigerer kamerarystelser i op til 4 trin, mens Hybrid IS giver skarpe resultater ved makrooptagelser.

7,0 cm (2,8") LCD-skærm med variabel vinkel, Electronic Level og OVF
PureColor II VA LCD med variabel vinkel giver super farvegengivelse og kontrast og kan justeres til optagelse i skæve vinkler. Electronic Level-visning viser en vaterpasindikator på skærmen til kontrol af, at kameraet er vandret, mens en optisk søger giver brugeren mulighed for at komponere billedet i sin egen fotostil.

Få fuld kontrol
PowerShot G12 har en fuldstændig manuel tilstand med RAW-format, som giver brugeren fuldstændig kontrol under efterredigering; og med understøttelse af Canons Digital Photo Professional-software (DPP) kan brugere af digitale spejlreflekskameraer integrere PowerShot G12 i deres arbejdsgang.

HD-film og HDMI
Ud over stillbilleder i høj kvalitet kan PowerShot G12 også optage 720p HD-film med stereolyd. Optagelser kan afspilles via HDMI-stikket uden forringelse af kvaliteten.

Højt dynamikområde
I scener med høj kontrast kan et traditionelt kamera have vanskeligt ved at indfange detaljerne i skygger og lyse områder. Ved placering på stativ tager tilstanden Højt dynamikområde flere billeder af den samme scene og kombinerer dem i kameraet med henblik på at indfange en scene med høj kontrast i detaljer.

Smart Auto
Smart Auto anvender Scene Detection-teknologi til at registrere en passende scene blandt 28 mulige med henblik på at opnå det bedste resultat. Smart Flash Exposure styrer energien og brugen af flashen på intelligent vis.

Optagelse med flere aspekter
Brugeren kan optage billeder i en række formater herunder 3:2, 1:1, 16:9 og 4:5, hvilket giver mulighed for perfekt komposition i optagelsesøjeblikket uden behov for efterbehandling.

Omfattende tilbehørssystem
PowerShot G12 understøtter en række tilbehør herunder en objektivfilteradapter, som giver mulighed for brug af 58 mm filtre. En hotshoe giver mulighed for brug af Canon Speedlite flash, mens et vandtæt etui giver brugeren mulighed for at bruge kameraet i vand ned til 40 meters dybde.

Se filmen her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar