tirsdag den 4. oktober 2011

Hvad er det som Apple og andre telefonproducenter vil i kamera verdenen?


Svaret er ganske enkelt, aldrig har så mange taget billeder som nu og aldrig har så få fået noget ud af det. Til Twitter og Facebook er det ganske fint, men hvis man vil have noget ud af det er man stadig langt bedre tjent med et kamera til bare kr. 500,-

De billigste kompaktkameraer starter fra ca. kr. 500,-. Og man får faktisk utroligt meget for pengene, dels en langt bedre optik og sensor sammenlignet med en mobiltelefon, og normalt også optisk zoom, der er langt bedre end digital zoom. Yderligere har de fleste kompaktkameraer indbygget flash og programmer til billedeoptimering. Langt de fleste kompaktkameraer anvender SD kort som gør det nemt at tage billederne ud af kameraet, og mange kameraer har tillige USB port.

Hvad så med mobiltelefonen?, Ja du kan have et data abonnement og betale for MB overført, og så er det teleselskabet som tjener kassen på alle dine billeder selv om du aldrig får dem fremkaldt og bare på din ferie sende et par billeder til dine venner, det kan blive rigtigt dyrt!

Og det er måske derfor at du kan få en mobiltelefon for kr. 1,- bare du tegner dig for en uopsigeligt telefonkontrakt i X antal måneder med et minimum gebyr?

Det vi taler om er overført data der kan faktureres uanset hvad!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar