tirsdag den 4. oktober 2011

M-Rock kamerarygsæk, Zion 525 til kun kr. 999,-


Er du på jagt efter en kamerarygsæk hvor der er plads til det hele - og lidt mere til turen? Så er Zion 525 et rigtigt godt valg. Denne amerikanske kamerarygsæk er udviklet i samarbejde med førende fotografer og kan anvendes på et utal af måder.














M-ROCK 525 - Zion

Mål: 46,25 x 32,5 x 29,4 cm

Aftagelig taske: 16.25 x 30 x 15 cm

Fås i to farver, blå og oliven.






Zion Rygsæk - Tracking versioen af M-ROCK's to store rygsække. Zion leveres med yderligere sikkerhed og plads til en stor laptop i det bagerste rum. Der er to stærke rygsæk stropper og solid polstring dækket af blød og åndbart stof på bagsiden.






















M-ROCKs Modul-bælte kan monteret på den nederste del af bagsiden på rygsækken Zion gennem bælte-spændet hvis der er behov for ekstra støtte. McKinley og Zion har identiske modulære systemer. Et vertikal rumdelersystem giver mulighed for opbevaring af et SLR kamera 21,6 cm linsemonteret og med mulighed for yderligere 4 til 6 ekstra objektiver og kamera tilbehør. Den øverste sektion består af en aftagelig taske som kan opbevare elektronisk tilbehør, Klatreudstyr eller andet personligt udstyr. Fjerne tasken og erstat den med de medfølgende ekstra rumdelere for at forøge kapacitet til fotoudstyret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar