fredag den 28. oktober 2011

Nikon COOLPIX P7100



Et utroligt godt high-end kompakt kamera. Vil du rejse let, og alligevel have fuld kontrol over dine optagelser, er P7100 et rigtigt godt valg.

Den store 10 megapixel billedsensor og hurtige billedbehandlingsenhed giver klare, detaljerede billeder, uanset om du optager med høj eller lav følsomhed. LCD-vippeskærmen giver dig mulighed for at optage fra usædvanlige vinkler, og de avancerede videofaciliteter giver dig blandt andet mulighed for at vælge og låse den foretrukne automatiske eksponering.

COOLPIX P7100 - Total kontrol og en sensationel ydelse
NIKKOR vidvinkelobjektiv med 7,1x zoom
Stor CCD-billedsensor med 10 megapixel
7,5 cm (3") LCD-vippeskærm med 921.000 punkter
Hurtig EXPEED C2-billedbehandling

Se filmen her...




Stor 1/1,7" 10 megapixel CCD-billedsensor gør det muligt at tage billeder med utrolig mange detaljer, beskære på en kreativ måde og lave forbløffende skarpe forstørrelser i plakatstørrelse.

7,5 cm (3") LCD-vippeskærm med høj opløsning, LCD-skærm med 921.000 pixel giver dig mulighed for at optage fra usædvanlige vinkler og vanskelige steder i højden. Har 100% RGB-farvegengivelse og et stort kontrastforhold. Kameraet er udstyret med Nikons Clear Color Display-teknologi, der minimerer skærmens refleksioner selv i skarpt sollys.

NIKKOR-vidvinkelobjektiv med 7,1x zoom og ED-glaselementer, som minimerer kromatisk aberration, og et gråfilter, der giver en bedre eksponeringskontrol. Enestående præcision, skarp opløsning og suveræn kontrast selv i dårlig belysning. (I 35 mm formatet svarende til 28-200 mm).

Hurtig EXPEED C2-billedbehandlingssystem, der forbedrer billedkvaliteten og videooptagelsen, og giver stor følsomhed med reduceret støj, selv ved høj ISO.

Hurtig reaktion, så optagelserne sker flydende og uden stress. Skifter hurtigt mellem funktionerne og giver en næsten øjeblikkelig opstartstid, imponerende AF-hastighed og kort udløserforsinkelse.

Avancerede HD-videofaciliteter (720p): optisk zoom og autofokus er tilgængelige, mens du optager, med en hastighed på 24 bps. Du kan indstille hvidbalancen inden optagelsen, og en AE-lås (autoeksponering) gør det muligt at vælge den foretrukne autoeksponering, når du vil. Understøtter brugen af ekstern mikrofon og har et indbygget HDMI-stik, der understøtter HDMI-CEC til udgang til et HDTV.

Anti-rystelsesteknologi modvirker automatisk uskarpe billeder på fire forskellige måder. Objektivforskydnings-VR (modvirkelse af rystelser) reducerer virkningen af kamerarystelse. Høj ISO-lysfølsomhed (op til 3200 og 12800 ved aftenindstilling med lav støj) reducerer risikoen for uskarpe billeder af motiver i hurtig bevægelse eller i svagt lys. Bevægelsesregistrering kompenserer for kamera- og motivbevægelser. Best Shot Selector (BSS) vælger automatisk det skarpeste billede i en sekvens på op til 10 billeder.

Primært og sekundært kommandohjul giver nem adgang til vigtige kameraindstillinger og problemfri manuel betjening.

Optagelse i RAW-format: Billeder kan tages og gemmes i NRW-format i høj kvalitet selv ved brug af indbyggede funktioner som f.eks. kontinuerlig optagelse og Picture Control.

Optageindstilling med specialeffekter. Gør det nemt at optage stillbilleder eller videoer med en specialeffekt, f.eks.: krydsbehandling, der behandler billederne, så de får dramatiske farveskift, samt øget kontrast og farvemætning. Selektiv farve, så du kan fremhæve en farve efter eget valg, og ændre resten af billedet til monokrom. Du kan få den valgte effekt vist på LCD-skærmen, inden du optager.

Fuldstændig manuel kontrol: f.eks. en zoomhukommelse, der kan tilpasses, så du kan forudindstille op til seks forskellige brændvidder, der hurtigt kan skiftes imellem, lige som du skifter objektiv.

Virtuel horisont: Vises på billedet på LCD-skærmen, så du kan kontrollere kameraets position i forhold til det vandrette plan i realtid.

Kompatibelt med Eye-Fi-kort til direkte overførsel til smart phones og SD-, SDHC-, SDXC- og UHS-1-hukommelseskort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar