fredag den 18. november 2011

Julemarked i Berlin...


Afstand fra Kruså ca. 430 km og fra Gedser ca. 275 km

Hvis du elsker det pulserende storbyliv, et højt shopping-tempo og er åben over for storbyens mange muligheder, så er Berlin det helt rette sted for dig. Tysklands hovedstad byder på et væld af oplevelser - og Berlins julemarkeder er ingen undtagelse. Der er mere end 15 julemarkeder i Berlin!

Det smukke julemarked på Gendarmen-Markt
Berlin er spækket med traditionelle julemarkeder. Et af de mest kendte befinder sig på Gendarmenmarkt. Her betaler man ganske vist en mindre beløb for at komme ind, men til gengæld er mange flotte boder og live musik. Underholdning finder man også i overmål med akrobater, jazz-musikere og meget mere.

Spandau Julemarkedet
I Berlins centralt beliggende gamle bydel, Spandau, ligger Spandau Julemarkedet - det største julemarked i hovedstaden. På julemarkedet er der indrettet et særligt "børnejulemarked", som byder på spændende oplevelser for børn og børnefamilier.

Julemarkedet ved "Gedächtnis-Kirken"
Historiens vingesus mærker man for alvor ved Gedächtnis-Kirken - midt i den vestlige del af byen. På trods af den alvorlige baggrund med det sønderbombede kirketårn, er der en positiv stemning i denne del af byen. Og på julemarkedet går man aldrig forgæves efter julepynt eller et godt glas "Glühwein".

Og husk frem for alt dit kamera...


Find vej med Google Maps...


Vis stort kort

Ingen kommentarer:

Send en kommentar