lørdag den 12. november 2011

Panasonic AG-AF101 EJ


På CES 2011 i Las Vegas, var Panasonic "the hot thing" omkring denne 101'er. Og forståligt nok, det er nok det mest prisattraktive Broadcast, ENG og Movie kamera på pro-markedet. Olympus har udviklet CCD'en som bl.a. anvendes i Olympus PEN kameraer! Dette kamera gør op med "hvad der er dyrt" god lyd, og prisattraktive objektiver i broadcast og movie making.

Panasonic AG-AF 101 EJ er et professionel AVCCAM i Panasonics serie af HD-kamera optager udstyret med Micro Four Thirds optiske system, der almindeligvis anvendes i digital Single Lens still-kameraer.

Den direkte adgang til anvendelse af Micro Four Thirds objektiver betyder en unik prismæssigfordel og med brug af en adapter kan der også anvendes andre objektiver fra bl.a. Canon, Nikon, Fujinon, Panasonic, Sigma osv…

Udvalget af objektiver og prime linser er utroligt. Det giver mulighed for at indfange et væld af film-lignende billeder med karakteristiske optikegenskaberne, som en lille dybdeskarphed og et attraktivt blød fokus.

Designet som en rigtig arbejdshest som tilbyder det bedste fra DSLR og Broadcast verdenen. Panasonic AG-AF 101 EJ spækket med funktioner og specifikationer, der kombinerer komfortabel betjening med fremragende billeder og en enestående kort produktionstid

Den er udstyret med HD-SDI output og XLR mic input, fjernbetjening terminaler og en alsidige professionel system grænseflader, som du normalt kun finder på professionelle kameraer der koste meget meget mere.

Panasonic AG-AF 101 EJ tilbyder også PH mode optagelse til at levere optimal AVCHD billedkvalitet i flere HD-videoformater - herunder 24p og 30p. Den variable frame rate giver langsom / hurtig bevægelse i optagelser. Panasonic AG-AF 101 EJ til at producere videoer med fantastisk billedkvalitet, såsom musik, reklame, tv-reklame og andre korte produktioner. Egner sig forrygende til bl.a. ENG og OB optagelser.

Kontakt os for mulighed for finansiering!


Video System
System Flash-hukommelse
Lagringsmedie SD / SDHC / SDXC

Udstyr
3-Chip CCD Ingen
Stabilisator Ja
Søger Ja
GPS-modtager Ja

Video
HD-optager Ja
3D videooptagelse Ingen
Max. Opløsning (pixel) 1,920 x 1,080
Video Light Ingen
YouTube Upload Ingen

Billede
Effektiv Foto Opløsning (mio. Pixel) 12,4

Porte/stik
Audio-In Ja ( 2 stk. XLR plug)
PC-interface USB 2.0
Mikrofon Tilslutning Ingen
Hovedtelefoner Ja
HDMI Ja

Generelt
Farve Sort
Bredde (mm) 163
Højde (mm) 195
Dybde (mm) 209

Se filmen her…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar