onsdag den 16. november 2011

Julemarked i Tønder


Lørdag den 12. og søndag den 13. november 2011 åbner Julebyen Tønder

Den 763 år gamle købstad med de krogede gader og spændende gavlhuse danner en ægte ramme om julen i Tønder. Derfor blev byen kåret som "Årets juleby i Danmark" i 1993. Året efter blev dette fulgt op med det første julemarked herhjemme med udgangspunkt i de skandinaviske juletraditioner.

Hele byen er julepyntet og hyggen understreges af vel nok Danmarks smukkeste julebelysning. Den indre by omkring Torvet vil igen være fyldt med små julehytter, hvorfra man kan købe lækre specialiteter, der hører julen til. I den indre by og på Torvet vil der også foregå mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne i perioden op til jul.

I "Det gamle Apotek" fra 1671 kan man gå på opdagelse på 1.200 m2 jul, jul og atter jul, samt besøge julemandens postkontor og få sin post special-stemplet af julemanden.

Korsang, juletog, nisseorkester, julemand i gaderne, arbejdende værksteder og stor julegætte-konkurrence er blot nogle af de ting man kan opleve, når man arrangerer juletur til Danmarks ældste købstad.

Velkommen til Julebyen Tønder, der åbner lørdag den 12. november med et flot julemandsoptog. Traditionen tro vil der blive arrangeret en storslået åbning. Kontakt Centerkontoret for Tønder Handelsstandsforening, Vestergade 76, 6270 Tønder, tlf. 74724711, Fax 74725574

Find vej til Tønder...



Vis stort kort

Ingen kommentarer:

Send en kommentar