mandag den 30. januar 2012

Canon PowerShot G1 X


Kombinationen af en stor Canon CMOS-sensor med en opløsning på 14,3 Megapixel, en DIGIC 5-processor og et utroligt 4x zoomobjektiv gør, at PowerShot G1 X giver dig funktioner og billedkvalitet på niveau med spejlreflekskameraer i et kompaktkamera.

Features

Stor 14,3 MP CMOS, DIGIC 5, HS System
Kompakt 4x zoom; Intelligent IS
7,5 cm (3,0") LCD-skærm, der kan vippes og drejes; optisk søger
Fuld manuel kontrol, RAW, DPP
Full HD, HDMI
High-speed Burst HQ
Smart Auto
Omfattende tilbehør
HDR og ND-filter
Undervandshus (til 40 m) (tilbehør)

Kompakt mester


Stor 14,3 MP Canon CMOS, DIGIC 5, HS System
Den store CMOS-sensor på 18,7 x 14,0 mm (4:3) har tilsvarende højde som en APS-C-sensor i et Canon digitalt spejlreflekskamera. Når den kombineres med DIGIC 5-billedprocessoren, skaber den flotte billeder i digital spejlreflekskamera-lignende kvalitet med høj ISO-hastighed op til 12800 for enestående billeder, selv i de mest lyssvage omgivelser. Den store sensor giver også fotografer mulighed for at optage med større kontrol over dybdeskarpheden.

Kompakt, 4x præcisionszoomobjektiv; Intelligent IS
Det kompakte 28mm vidvinkelobjektiv med 4x optisk zoom bruger Canons præcisionsteknologi og avancerede objektivekspertise for at opnå skarpe billeder i høj opløsning. Intelligent IS-systemet finder den optimale optiske billedstabiliseringsindstilling blandt 7 muligheder for at reducere kamerarystelser og sløring.

7,5 cm (3,0") LCD-skærm, der kan vippes og drejes; optisk søger
En PureColor II VA LCD med 920.000 punkter giver en klar og detaljerig visning af motivet og sikrer problemfri optagelse fra flere forskellige vinkler. Et metalhus og et kabinet i rustfrit stål med en optisk søger lader fotografer optage sikkert og i deres egen stil.


Professionel kontrol med Full Manual og RAW
Overtag styringen med den særlige vælger til eksponeringskompensation, eller kontrolvælgerne foran og bagpå, der kan bruges for at justere optagelsesindstillinger såsom blænde, lukkertid og hvidbalance. En række manuelle programmer og 14-bit RAW-filer giver kontrol over det endelige billede med muligheden for efterbehandling.

Full HD, HDMI
Brug den særlige knap til filmoptagelse for at optage uovertrufne film i Full HD 1080p ved 24 bps med optisk zoom og stereolyd. Nyd afspilning i høj kvalitet på et HDTV via HDMI-porten.

High-speed Burst HQ
Optag lynhurtig action ved 4,5 bps i en serie på 6 billeder i fuld opløsning vha. High-speed Burst HQ-funktionen.

Smart Auto, Multi-area-hvidbalance
Smart Auto vælger automatisk kameraindstillinger fra 32 scener for optimale resultater. Multi-area-hvidbalance kompenserer for flere lyskilder i det samme motiv for naturligt udseende billeder.

Omfattende tilbehør
Kompatibel med en række tilbehør i EOS-systemet herunder Canon Speedlites og 58mm filtre ved brug af objektivfilteradapter.

HDR og ND-filter
High Dynamic Range (HDR) tager flere eksponeringer af et motiv og kombinerer dem i kameraet for at give rige detaljer i skygge og oplyste områder. Det indbyggede 3-trins ND-filter lader dig bruge længere lukkertider eller større blændeåbninger i skarpt lys.

Undervandshus (tilbehør)
Optag undervands på ned til 40 meters dybde.

Se filmen her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar