mandag den 16. januar 2012

Nikon Camera Control Pro 2


Denne software gør det muligt at fjernstyre indstillingerne på de fleste Nikon digitale spejlreflekskameraer. Computeren og kameraet kan forbindes via et USB-kabel eller via kabelforbundet eller trådløs LAN ved hjælp af en trådløs sender. Avancerede kamerafunktioner understøttes herunder live-visningen, Picture Control-systemet (Billedstyring) og visningsfunktionen, der sammen gør det muligt at få vist og vælge billederne, før de overføres til en computer. Softwaren understøtter også arbejdsgange i Nikons eksklusive fotoredigerings- og browsersoftware.


Fjernstyring af de fleste indstillinger på Nikons digitale spejlreflekskameraer, herunder eksponeringsindstilling, lukkertid og blænde, via en computer.

Betjening via kabelforbundet og trådløs LAN ved hjælp af en trådløs sender.

Direkte overførsel af billeder fra et kamera til en computer og styring af alle procedurer lige fra optagelse til lagring af billeder.

Forbedret visningsfunktion, der muliggør thumbnailvisning af billeder gemt på en computer.

Mulighed for at bekræfte og slette billeder i en kamerabuffer via thumbnail- eller eksempelvisning på en computer før overførsel.

Understøtter live-visning (håndholdt og stativ), når kamerasensoren bruges til at vise billederne i realtid gennem objektivlinsen. Live-visning understøtter samtidig justering af fokuspunktet og/eller udløseren samt bekræftelse af billedet på en computerskærm. I indstillingen Tripod (Stativ) er det muligt at vælge det ønskede autofokuspunkt via fjernstyring.

Understøtter Picture Control-system (Billedstyring), der gør det muligt at vælge og justere billedparametre og at oprette brugerindstillede kurver (data til tonekompensation) og gemme dem i kameraet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar