søndag den 22. januar 2012

Er du på jagt efter enestående naturoplevelser?


Er du på jagt efter enestående naturoplevelser? Så er Færøerne en absolut mulighed!

Færøerne (på færøsk Føroyar) er en gruppe på 18 øer af vulkansk oprindelse i den nordlige del af Atlanterhavet mellem Skotland, Island og er en del af Rigsfællesskabet.


Øernes klima er præget af deres beliggenhed i Golfstrømmen, der medvirker til at give milde vintre og kølige somre. Skydannelser omkring de høje fjelde og tåge er hyppigt forekommende. Øerne er i hovedsagen græsbevoksede med en udbredt forekomst af vilde blomster. Der eksisterer træer, der ikke er en del af den oprindelige natur. Færøernes fugle er præget af havfuglene, som i stort tal yngler i fjeldene og på fjeldsiderne. Dyrelivet i øvrigt omfatter gråsæl og mindre hvalarter i de kystnære område. Så det er oplagt at medbringe både kamera, kikkert og teleskop.
Færøerne er i dag et yderst moderne samfund med stolte traditioner der går mere end 1000 år tilbage i tiden. Naturen er ufattelig smuk og muligheden for at blive begejstret for Færøerne, og den harmoni og ro man utvivlsomt bliver grebet af, er stærkt overhængende. Færøerne er et sted som man helt sikkert ønsker at gense, for man får helt sikkert ikke det hele med første gang!



Kysten, lyset, fjelde og dyrelivet lægger hele tiden op til fotografisk inspiration og det gør faktisk byerne også. Vi kan varmt anbefale mindst et besøg på Færøerne! For har du selv oplevet det kommer du igen! Færøerne er en perle…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar