tirsdag den 10. januar 2012

Casio lancerer fire nye brugervenlige EXILIM designkameraer



Casio lancerer i dag fire nye digitale kameraer i EXILIM® familien: EX-ZS150, EX-ZS20, EX-ZS12, og EX-ZS6. Disse kompakte kameraer med kraftig zoom og 16,1 megapixels giver enestående funktionalitet som er enkelt at bruge, selv for nybegyndere.

De fire nye modeller har dedikerede knapper for grundlæggende operationer for at tage, se og slette billeder. De har også den brugervenlige Easy Mode tilstand som viser de oftest brugte funktioner med store ikoner. Ved at følge instruktionerne på skærmen, kan brugerne enkelt tage billeder med optimale indstillinger. Og ved at sigte kameraet mod et motiv vil kameraet automatisk finde fokus på ansigter eller landskabet. Når fokusrammen bliver grøn er det bare for brugeren at trykke på udløseren for at få et skarpt billede. De nye EXILIM kameraer er designet for at være enkle for alle at bruge, også førstegangsbrugere af digitalkameraer.

EX-ZS150 har en 24mm vidvinkel og 12,5x optisk zoom som er klar til at fotografere alle typer motiver, mens EX-ZS20 er udstyret med en 26mm vidvinkel og 6x optisk zoom i et slankt kamerahus af rustfrit stål. Begge modeller har Premium Auto tilstand, som analyserer motivet for at vælge de bedste indstillinger og for at udføre billedbehandling. Disse to kameraer gør det muligt for brugerne at tage flotte billeder ved blot at trykke på udløseren, selv i udfordrende situationer som portrætter, natmotiv, modlys, landskap og makrofotografering.

Modellerne EX-ZS12 og EX-ZS6 er udstyret med en 26mm vidvinkel og 5x optisk zoom. EX-ZS12 har et slankt kamerahus i rustfrit stål.

Alle de fire modeller kommer i en række farver og har BEST SHOT funktionen, som optimaliserer billedet når brugeren vælger det sceneprogram som passer til det motiv som bliver fotograferet. De tilbyder også en selvportræt funktion som automatisk tager billeder når kameraet registrerer brugerens ansigt og fokuserer på det. Kameraene kan også filme i HD-video (1280x720) for højopløselige filmklip, og har USB-opladning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar