tirsdag den 10. januar 2012

CES 2012 skydes i gang i dag....


Så er det i dag at CES 2012 skydes i gang. Det som nok vil være den absolut toneangivende elektronik forbruger messe for 2012. Og vi skal nok love for at der bliver noget at skrive hjem op. Canon, Fujifilm, Nikon, JVS, Panasonic, Pentax, Sony og mange mange flere har næsten stået i kø for at fortælle om nyheder man vil kunne se på CES 2012, også nyheder der først kommer senere på året. Og hvorfor så det? Kan man spørge sig selv – Svaret er enkelt, CeBit som afholdes om små to måneder er kun skyggen af sig selv og Photokina der afholdes til efteråret ligger i den økonomisk hårdt ramte Euro zone, og USA er ved at have krisen under kontrol, og forbrugeren i USA er der ikke så meget ”kylling i” som i Europa. Derfor!

Microsoft Chief Executive Officer Steve Ballmer holder i morgen en seccion omkring den teknoligiske udvikling i fremtiden, Robert Kyncl Vice President of Global Content Partnerships for YouTube en session om internettets udvikling og integration i dagligdagen.


Vejret i Las Vegas ser fint ud, tørvejr, stort set skyfrit og op til 16 grader – Perfekt messevejr til at opsnuse fremtidens trends…

Naturligvis bringer vi videoklips og ”Latest News fra CES 2012” så følg med her på kanalen.


Viva Las Vegas, her med ZZ TOP


ZZ Top - Viva Las Vegas by rycko35

Ingen kommentarer:

Send en kommentar