onsdag den 20. juli 2011

Atlantis lander efter små 13 dage i rummet...

Nu har vi kun en landing at se frem til, men mange store bedrifter at se tilbage på. Dette er sidste gang at Atlantis lander efter små 13 dage i rummet. Den sidste rumfærgeflyvning nogensinde.

Det er afslutningen på hele rumfærgeprogrammet, det ultimative punktum. Noget som i de sidste 30 år har tryllebundet menneskeheden med dens store bedrifter, men som også har skabt tragedier. For en sidste gang har hun rakt ud efter stjernerne på en mission som sikre ISS’s drift og sikkerhed for det kommende årti, og øge menneskeheden viden om universet, jorden og ikke mindst vores egen eksistens.

Da man i tidernes morgen startede rumfærge programmet var det under den kolde krig, præget at lukkethed, mistro på kanten af en atomkrig. Men med missioner til MIR, opbygningen af ISS i fred og fællesskab for hele menneskeheden, i samarbejde og forståelse for at lære og forstå hinanden og vores fælles univers, for at kunne bidrage med forskning og kommunikation – Er der vel nok ikke noget fartøj som har betydet mere for menneskeheden. Og ikke at forglemme, giver os fantastiske billeder og videoer..

Derfor følger vi hende til de sidste ærefulde ord.. Atlantis - Wheel stop!

Og så er der kun historien tilbage…

Her han du landingen live i Full HD.








Video streaming by Ustream

Man kan som mobil burger også følge opsendelsen live her…

Apple's iPhone (eller) iPod (eller) iPad Users skal bruge dette link...

Smartphone Android brugere skal bruge dette link…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar