tirsdag den 3. april 2012

BREAKING NEWS! Canon anonncere EOS 60Da


Canon anonncere EOS 60Da, en variant af Canon EOS 60D specielt designet til  astrofotografering (astronomiskeoptagelser). Kameraet er udstyret med et nydesignet infrarøde filter der gør kameraet mere følsomt i området omkring bølgelængder på 656nm (brint), nøglen til at indfange billeder af bl.a. stjernetåger (gas skyer) i rummet. Kameraet vil være tilgængelige fra et begrænset antal!

EOS 60Da hjælper med at fange vidundere af nattehimlen med dens brug af Canons prisvindende EF og EF-S objektiver sammen med andre EOS-tilbehør. Derudover er EOS 60Da pakket med Canons RA-E3 fjernbetjening Adapter, der giver mulighed for at tilslutte en Canon Timer Remote Control som TC-80N3 (ekstraudstyr). TC-80N3 er ideel til styring af tid eksponeringer længere end 30 sekunder, samt fange en række på hinanden følgende tids eksponering, som kan sammensættes under post-processing for bedre billedkvalitet. Dette er især nyttigt, når kameraet er forbundet med et teleskop eller en EF super teleobjektiv.

Canon har også et AC-adapter kit med EOS 60Da, så kameraet kan strømforsynes via en stikkontakt eller en batteridrevet inverter, ideel til lang eksponering billede!

Kontakt os for yderligere information... 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar