onsdag den 11. april 2012

Fujifilm FinePix X100 Black i Limited Edition - Nu på lager...





Fujifilm X100 er allerede et legendarisk kamera, her i en "Limited Edition" i "all black".

Fujifilm FinePix X100 Black - Limited Edition - det direkte link...

Fujifilm FinePix X100 Black i Limited Edition - Kameraet kommer i et begrænset oplag på kun 10.000 stk. ”world wide”, og er noget ganske særligt.

Den vil blive leveret i eksklusiv gaveæske med sort lædertaske, modlysblænde, dæksel, mellemring og naturligvis selve kameraet i eksklusiv sort. Med hvert kamera følger et unikt serienummer certifikat!

Fujifilm FinePix X100 Limited Edition kan bestilles direkte her...


Designet er rent retro (Ca. 1960) og konceptet er lidt ud over det sædvanlige, at bringe begejstring tilbage for det at fotografere. Det at kunne tage et godt billede under alle lysforhold, uden at skulle vide alt, og glæden ved at kunne dele begejstringen for en situation med et godt billede - og meget mere. Naturligvis også mulighed for at optage HD video. Hybridsøgeren gør kameraet til en drøm at arbejde med, og så er linsen et kapitel for sig selv, med en blænde på F2, og APO element som sikre et klart billede fra kant til kant. Der er allerede vedvarende rygter om en X300, med udskiftelig linser. Dog skal denne fødsel lige overstås. Efter mange måneders venten kan dette kamera endelig leveres, med lidt vente tid, men det betaler sig – for hvilket et kamera, lysstærk som intet andet, præcis i gengivelsen og en drøm at arbejde med. Skal man have den med på ferien er det fortsat en god ide at ringe til os, så kan vi fortælle mere og lave netop den pakke til dig som opfylder dine drømme.

Yderligere tilbehør er der til Fujifilm FinePix X100 Limitid Edition - All Black

Ønsker man at anvende ekstern flash, er der to helt nye flashenheder at vælge imellem. Fujifilm EF-20 TTL flash til X100 med et ledtal på 20 og EF-42 med et ledtal på 42. Bemærk at Fujifilm anvender sit eget TTL system!












Link til EF-20
Link til EF-42


FujiFilm FinePix X100 kan fjernudløses med trådudløser!









Her det direkte link til trådudløseren...

Fujifilm batteri til X100














Her det direkte link til ekstra batteri...


Brochuren til Fujifilm X100, og for det danske og nordiske marked bliver den på engelsk. På nedenstående link kan du finde brochuren. NB! Finen er stor, ca. 6,16MB.


Direkte link til Fujifilm FinePix X100 brochuren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar