fredag den 27. april 2012

Canon EF Extender 1,4x III


Denne kompakte forlænger er ideel til presse-, sports- og naturfotografering, da den forøger brændvidden på tele- og telezoomobjektiver i L-serien fra Canon med en faktor 1,4x og leverer højere AF-nøjagtighed samt bedre kommunikation mellem kamera og objektiv.

Det direkte link er her...

Features

Udvider hovedobjektivets brændvidde med 1,4x
Enestående billedkvalitet
Yderst modstandsdygtig over for støv og vand
Forbedret kommunikation mellem objektiv og kamera
Optimerede linsebelægninger
Kompatibel med tele- og telezoomobjektiver i L-serien

Udvid dit objektivs rækkevidde uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

Udvidelse af brændvidde til superteleobjektiver
Extender EF 1,4x III er specialudviklet til at fungere sammen med L-seriens IS superteleobjektiver og udvider brændvidden med en faktor 1,4x. Forlængerens konstruktion sikrer, at objektivets ydelse og billedkvaliteten ikke kompromitteres.

Højkvalitetskonstruktion
Forbedrede antirefleksive materialer inden i objektivtromlen samt en belægning langs linsens yderkanter reducerer reflekser. Konstruktionen er støv- og vandafvisende, hvilket hjælper med at fastholde billedkvaliteten.

Forbedret kommunikation mellem objektiv og kamera

En indbygget mikroprocessor leverer nøjagtig dataoverførsel mellem objektiv og kamera og giver forbedret ydelse inden for AF og måling.

Kompatibel med tele- og telezoomobjektiver i L-serien
Extender EF 1,4x III er kompatibel med de fleste tele- og telezoomobjektiver i Canons L-serie til professionelle fotografer og forlænger brændvidden, mens objektivets effektive blænde kun reduceres med et enkelt trin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar