fredag den 6. april 2012

Canon anonncere EOS 60Da og kan nu bestilles...


Canon anonncere EOS 60Da, en variant af Canon EOS 60D specielt designet til  astrofotografering (astronomiskeoptagelser). Kameraet er udstyret med et nydesignet infrarøde filter der gør kameraet mere følsomt i området omkring bølgelængder på 656nm (brint), nøglen til at indfange billeder af bl.a. stjernetåger (gas skyer) i rummet. Kameraet vil være tilgængelige fra et begrænset antal!

EOS 60Da hjælper med at fange vidundere af nattehimlen med dens brug af Canons prisvindende EF og EF-S objektiver sammen med andre EOS-tilbehør. Derudover er EOS 60Da pakket med Canons RA-E3 fjernbetjening Adapter, der giver mulighed for at tilslutte en Canon Timer Remote Control som TC-80N3 (ekstraudstyr). TC-80N3 er ideel til styring af tid eksponeringer længere end 30 sekunder, samt fange en række på hinanden følgende tids eksponering, som kan sammensættes under post-processing for bedre billedkvalitet. Dette er især nyttigt, når kameraet er forbundet med et teleskop eller en EF super teleobjektiv.

Canon har også et AC-adapter kit med EOS 60Da, så kameraet kan strømforsynes via en stikkontakt eller en batteridrevet inverter, ideel til lang eksponering billede!






EOS 60Da er designet specielt til astrofotografering og er mere følsomt over for infrarødt lys takket være et modificeret lowpass-filter, som er placeret foran kameraets 18 Megapixel CMOS-sensor.

Features

Højere følsomhed ved infrarødt lys.
18 Megapixel APS-C CMOS-sensor.
7,7 cm (3,0") 3:2 Clear View LCD-skærm, som kan vippes og drejes.
ISO 100-6400, kan udvides til ISO 12800.
Tidsforskudt optagelse med EOS Utility-software eller TC-80N3 (tilbehør).


Til astrofotografer, som ønsker højere infrarød-følsomhed til specialiserede opgaver.

Følsomhed over for lys med lang bølgelængde
EOS 60Da er baseret på det populære EOS 60D-kamera og har en forbedret følsomhed for H-a-lys med lang bølgelængde, hvilket gør det ideelt til brug ved optagelse af astrofotos. Et modificeret optisk lowpass-filter forbedrer optagelsen af infrarøde fænomener, som f.eks. diffuse stjernetåger, med ca. tre gange sammenlignet med EOS 60D.

Høj opløsning
Tag fotos i høj opløsning med masser af detaljer En 18 Megapixel CMOS-sensor i kombination med en 14-bit DIGIC 4-billedprocessor giver dig billeder, som er næsten fri for støj, selv når du optager med lang eksponering eller med høj ISO-følsomhed (maks. ISO 6400, kan udvides til ISO 12800).

LCD-skærm, der kan vippes og drejes
Komponér, fokusér og skyd fra alle vinkler med en 7,7 cm (3,0") 3:2 Clear View LCD-skærm, som kan vippes og drejes, også selv om kameraet er monteret på et teleskop.

Tidsforskudt optagelse
For tidsforskudt optagelse er EOS 60Da kompatibelt med fjernbetjeningen TC-80N3 (tilbehør) (med den medfølgende RA-E3-adapter). Fjernbetjening af kameraet og opkoblet optagelse er muligt fra alle pc'er og Mac-computere vha. den medfølgende EOS Utility-software.
Det direkte link er her...

Kontakt os for yderligere information... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar