fredag den 6. april 2012

Sigma 18-250mm F/3,5-6,3 DC OS HSM



Et særdeles alsidigt objektiv til digitale spejlreflekskameraer. Zoomområdet svarer til ca. 28-400mm i traditionelt 35mm format. Vi kan varmt anbefale dette objektiv som standard objektivet!

Objektivet er både kompakt og forholdsvis let, så det er ideelt til f.eks. rejsebrug. Med optisk billedstabilisator der effektivt modvirker rystede billeder!

Den optiske kvalitet er helt i top takket være anvendelsen af fire SLD (Special Low Dispersion) elementer og tre asfæriske linseelementer, hvilket giver maksimal korrektion for farvefortegning og øvrige linsefejl. Denne konstruktion er også medvirkende til det kompakte design. Objektivet er naturligvis forsynet med Sigma's nyeste coating der reducerer reflektioner og strølys og derved sikrer perfekt farvegengivelse.

Det indvendige fokussystem bevirker at objektivet ikke ændrer længde ved fokusering og at fronten ikke roterer - så det er nemt at anvende bl.a. polarisationsfilter eller kvadratiske filtre og en optimal modlysblænde, der i øvrigt medfølger. Den lydløse Hyper Sonic Motor (HSM) AF-motor sørger for en lynhurtig og præcis autofokus.

Nærgrænsen er blot 45cm i hele zoomområdet, så det er muligt at komme helt tæt på detaljerne i motivet. Den indbyggede objektivlås forhindrer zoomen i at bevæge sig under transport.

Se Fotoringens test her...



Specifikationer:

Objektivmodel: 18-250mm F/3,5-6,3 DC OS HSM
Til digitalkamera: Ja
Til analog kamera: Nej
Billedvinkel (diagonalt): 69,3º-5,7º
Nærgrænse (cm): 45
Mindste blænde: 22
Antal linseelementer: 18
Antal linsegrupper: 14
Antal lameller i blænden: 7
Forstørrelse: 1:3,4
Filterdiameter (mm): 72
Mål (diameter x længde) mm: 79x101
Vægt (gram ): 630
Modlysblænde (medfølger): LH780-04


Her det direkte link til Nikon

Her det direkte link til Canon

Her det direkte link til Somy

Her det direkte link til Pentax

Ingen kommentarer:

Send en kommentar