fredag den 20. april 2012

NAB 2012 er netop slut

NAB 2012 er netop slut, og det har været et fantastisk show!  Det er helt klart at 4K kameraer og high-speed omkring videokameraer var absolut toneangivende. I år, modsat sidste år var 3D ikke det toneangivende ”nye”, nok i den erkendelse at det ikke rigtigt har slået an endnu og nok heller ikke gør det de næste 2-5 år. Derimod var bedre videokvalitet, en øget digitalisering på mange forskellige platforme sat i højsædet.

High-speed video er en af de ting vi som almindelige brugere og fjernsyns kiggere kan glæde os til bl.a. ved dette års OL i London.

På objektivsiden i broadcast var det navnlig Fujinon, et datterselskab til Fujifilm som satte dagsordnen med en komplet ny serie, af både optik til ENG og OB opgaver. Dernæst var det klart at kampen mellem forskellige softwareleverandører inden for design, pre- og postproduction er særdeles hård, næsten bitter.

En ting vi alle kan glæde os over er, at broadcast i dag ikke kun er for de store virksomheder – Alle kan i dag være med uden at det koster en bundegård! Samtidig at internet video og I-Cast er tilgængelige medier for alle, og det for forbrugeren vil blive billigere!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar