søndag den 29. april 2012

kamæleon lys teltet 45 x 75cm



kamæleon lys teltet 45 x 75cm

Her det direkte link...

Dette kamæleon lys teltet sætter en stopper for forstyrrende refleksioner.

Dtte kamæleon lys telt er ikke et normalt lys telt. Det kan foldes til en lille pose og er altid klar til brug. Gennem det gennemsigtige materiale der afbøjes det indfaldende lys og gøres diffust. Ved at placere baggrunds papir eller stof kan det danne et lille studie.

Det særlige ved dette ministudie er dens ekstra vinduesmaske med velcrolukning på ydersiden. Dette kamæleon-lys telt har derfor kun brug for en lyskilde der spredes i teltet. Den sorte skærm med ruden simulerer det berømte "North Light Window", Forstås af brugere og mesterfotografer, som solen og himlen som den eneste lyskilde. Ruden kan ses på objektet. Dette giver liv.

Dette kamæleon-lys telt giver prikken over i'et, når du fotograferer reflekterende objekter som glas, porcelæn, bestik, smykker og lignende. Hverken softboks eller andre hjælpemidler er nødvendig (De vil "se" på objekt). Du skal bare bruge et lys udefra, sendt af flash eller bare sollys på ruden for at få Aurora virkning. Den gennemsigtige baggrund af teltet giver baglys på objektet og giver endnu mere naturlig skygge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar